Rollen, rollen, rollen - Rollen, rollen, rollen - Actueel

 

Rollen, rollen, rollen

12 mrt. 2021

Beste Koemers,

De lijnen liggen er weer in! Dit betekent dat er weer gerold moet worden, zeker 30 x. Wij vragen hiervoor jullie hulp zodat de lessen weer spoedig kunnen beginnen.

Wat ook goed nieuws is dat iedereen weer mag dubbelen! Het kabinet heeft maandagavond aangekondigd dat de huidige maatregelen in de strijd tegen het coronavirus van kracht blijven, maar dat enkele kleine aanpassingen mogelijk zijn. Het belang van sporten en bewegen voor de fysieke en mentale gezondheid wordt onderkend en is aanleiding om nu ook iets meer ruimte te geven aan volwassenen vanaf 27 jaar. Vanaf 16 maart mogen volwassenen van 27 jaar en ouder buiten op sportaccommodaties met maximaal 4 mensen sporten. Tennis met 4 personen op een baan is dus weer toegestaan. Voorwaarde is wel dat spelers van 27 jaar en ouder 1.5 meter afstand van elkaar houden. Voor jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar was sporten bij sportaccommodaties al toegestaan, zonder maximale groepsgrootte en zonder 1.5 meter afstand te houden

De lockdown inclusief de avondklok blijft tenminste gelden t/m dinsdag 30 maart. Op dinsdag 23 maart maakt het kabinet de balans op en wordt bekend hoe het verder gaat in de periode na 30 maart. 

Fijn dat we nu weer een stapje kunnen zetten in de heropening van de sport. Houd altijd de basisregels in acht, houd 1.5 meter afstand, was je handen en als je klachten hebt blijf je thuis en laat je je testen.

Kortom, 30 x rollen en we kunnen weer met z’n allen de baan op. Denk je aan het dragen van tennis schoenen tijdens het rollen?

Namens TC de Koem alvast bedankt!