Actueel

 

Speelschema TC de Koem Lulof Open 2019

9 jul. 2019 - Het speelschema van TC de Koem Lulof Open 2019 staat online!

Lees meer »


Lulof Open bij TC de Koem

2 jul. 2019 - We zitten weer volkomen vol, mooi dat dat nog steeds elk jaar lukt. Wij hebben zin in het Lulof Open!

Lees meer »


Alles koemt goed!

23 jul. 2018 - We doen het samen, jaar in jaar uit.
We koesteren de traditie en omarmen het moment.
En nu gaan we gewoon weer aan het werk, of op vakantie.
Maar ergens in het onderbewustzijn denken we soms even:
Koemt allen. Want alles koemt goed.
Het leven is mooi. En jij ook.

Lees meer »


Privacyverklaring TC de Koem

17 jul. 2018 - Welke gegevens leggen wij vast en hoe is het beheer georganiseerd?

Lees meer »


PaDoMaZo

20 mei 2018 - Het was weer een prachtig PaDoMaZo-toernooi!!
Manfred en Daniëlle, bedankt voor de fantastische organisatie!!
Goeie sfeer, heerlijk weer, leuk tennis en veel familiepret!!

Lees meer »


De inschrijving voor ons Lulof Open TC de Koem is open.

29 apr. 2018 - De inschrijving voor ons Lulof Open TC de Koem is open!!
Zorg dat je erbij bent.

Lees meer »


Nikraha trofee 2018

9 feb. 2018 - De Nikraha trofee 2018 is door de vorige ontvangers Judith en Saskia toegekend aan niemand minder dan Jan Lerink!

Lees meer »


Het Lulof Open van TC de Koem was ook in 2017 weer een groot succes!!

6 aug. 2017 - Zoals elk jaar zaten we vol. En zoals elk jaar zaten we vooral vol met leuke, mooie, goede en gezellige tennissers! Van de musketiers in de 3 tot de mixers in de 7: elke categorie had zijn eigen toppers. De Toernooicommissie kreeg geheel verdiend in die tennisweek en na afloop van het toernooi enorm veel complimenten. Henkie, Martin, Ditje en Leon: fantastisch werk!

Lees meer »


Drie teams koempioen!

28 mei 2017 - Het was een mooi, warm en succesvol weekend voor tennisvereniging TC de Koem uit Geesteren (Gld). Maar liefst drie teams werden kampioen!

Lees meer »


Opgave clubkampioenschappen enkel

9 mei 2017 - Van zondag 28 mei t/m zaterdag 10 juni 2017 zijn de clubkampioenschappen enkel voor senioren (vanaf 15 jaar).

Lees meer »


Lulof Open De Koem 2017

9 mei 2017 - De inschrijving is open!!!!

Lees meer »


Opendag jeugd

3 apr. 2017 - Afgelopen zaterdag was het opendag op TC de Koem. Een gezellig middag met veel bezoekers georganiseerd door onze geweldige jeugdcommissie!
De eerste aanmeldingen n.a.v. deze opendag stromen inmiddels binnen.

Lees meer »


Proefles voor basisscholen

26 mrt. 2017 - Manfred gaf een proefles aan de leerlingen van de basisschool uit Gelselaar. Ruim 40 kinderen. Mooie middag!!

Lees meer »


Actie: club shirts met TC de Koem logo

Via Intersport Borculo mogen we jullie een leuke clubactie doen toekomen.

Lees meer »


JEUGDMIXTEAM KAMPIOEN!!

7 nov. 2016 - Gisteren zijn Thijs Luttikholt, Britt Sollman, Marit Oude Maatman, Nienke Hietland en Bart Luttikholt kampioen geworden in de najaarscompetitie. Sterke teamprestatie!!

Lees meer »


Kampioenen!!

23 okt. 2016 - Zaterdag mix team 2 van de Koem, onder leiding van Captain Danielle Florijn-Ebbekink en met vele spelers, al op voorlaatste dag van de najaarscompetitie KAMPIOEN!

Lees meer »


Tenniskids

23 okt. 2016 - Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Lees meer »


Uitslag clubkampioenschappen jeugd

15 okt. 2016 - Winnaars van de clubkampioenschappen 2016 in de categorie...

Lees meer »


Uitslagen clubkampioenschappen

29 sep. 2016 - Uitslagen clubkampioenschappen senioren 2016

Lees meer »


Nieuwe tribune bij TC de Koem

14 aug. 2016 - Mede mogelijk gemaakt door de steun van Stichting Fonds 1819 en talloze vrijwilligers!

Lees meer »


Het meisjesteam is KAMPIOEN!

18 jun. 2016 -
Sanne, Rosalie, Janne, Lotte, Tess & Rosalie
GEFEEELIICIITEEEEEERRRRRDDDD!!!!!

Lees meer »


De Heeren van het Eerste

5 jun. 2016 - Deze zaterdag speelden onze hooggeplaatste mannen hun laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Thuis bij De Koem. De druk, de spanning en de nervositeit lag bij de tegenstander, Socii. Dat team kon namelijk nog degraderen.

Lees meer »


Sport, zon en troost

21 mei 2016 - Was u deze zaterdag tussen half zes en acht niet op De Koem? Dan heeft u wat gemist! De mooiste dubbelpartij van dit seizoen op de gravelbanen van onze vereniging. Art en Dennis speelden tegen de Ruurlose dubbelaars Eric-Jan Kuen en Stijn Koolschijn.

Lees meer »


TC De Koem Lulof Open 2016

3 mei 2016 - De inschrijving voor TC De Koem Lulof Open 2016 staat per vandaag open! Toernooiweek: 17-24 juli.

Lees meer »


Klassedames, klasseheren en heren van plezier.

16 apr. 2016 - Deze zaterdag was het de beurt van de Dames om thuis op ons eigen gravel te spelen. En spelen dat deden ze! Erica zette in twee soepele sets op baan 1 glansrijk de nummer 1 van Brummen op haar nummer. Captain Kelly gunde de nummer 2 van Brummen niet meer dan 2 games. Judith liep en lachte harder dan haar tegenstander slaan en praten kon. Ditje bleef fier overeind tegen de Brummense nummer vier. Kortom: na de singles stonden de Koemdames met 4-0 voor.

Lees meer »


De Lente Koemt!

9 apr. 2016 - De voorjaarscompetitie is weer begonnen. Op een mooie lentedag ontving Heren 2, normaal gesproken een zekerheidje voor de (bier)kelder van de competitie, het team van WTC. En het ongelofelijke geschiedde. Heren 2 heeft gewonnen! Raymond versloeg in een zinderende intergemeentelijke bilaterale driesetter zijn collega uit Winterswijk. André, Gerben en Patrick rekenden elk in twee sets af met hun sympathieke tegenstanders. Dit alles onder toeziend oog van Peter Kwant, onze nieuwe voorzitter. Daarna kwam René Top de baan op, samen met Gerben Kor. En drie sets later kwamen zij met hun staarten tussen de benen weer de baan af. De enige verliespartij van de dag….. Gelukkig was het dynamische duo Patrick en André beter bestand tegen de uitputtingsslag. Zij wonnen in drie sets van de Winterswijkers. En inderdaad, de winter is geweken en de lentezon is hier.

Lees meer »


TC De Koem Nieuwjaarstoernooi

18 dec. 2015 - Dit gezellige toernooi is op zaterdagavond 9 januari 2016 in tennishal Tennis Inn te Eibergen. Van 19.00 tot 22.30 uur hebben wij alle banen tot onze beschikking en zullen we gezellige dubbelpartijen spelen met jong, oud, man, vrouw, ervaren en onervaren.

Lees meer »


Ook ons 1e Groen 2 jeugdteam kampioen!!

30 okt. 2015 - Het 1e jeugdteam van TC de Koem op de woensdagmiddag in de categorie Groen 2 is ongeslagen kampioen geworden in de najaarscompetitie. De meiden waren voorafgaand aan de laatste wedstrijd al zeker van het kampioenschap maar ook deze laatste wedstrijd werd er niets weggeven.

Lees meer »


Onze jeugdmixkampioenen!!

26 okt. 2015 - Ellen, Nienke, Britt, Marit, Thijs, Laurens & Bart zijn ongeslagen kampioen. In een directe strijd tegen titelconcurrent Rapiditas Nijmegen 3-2 en dus een score van 100% winst dit najaar!!

Lees meer »


Dames 1 zomeravond kampioen!

25 jul. 2015 - Tijdens de voorjaarscompetities hadden we al meerdere kampioensteams. Maar ook op de woensdag avond heeft 1 team de 1e plaats behaalt.

Lees meer »


Tennisfeest!

23 jul. 2015 - Nu het Lulof Open van TC De Koem voorbij is, de rust wedergekeerd is in ons Oerdorp en de oogstmaand en vakantieperiode voor de deur staan, willen we graag nog eenmaal iedereen bedanken. Alle deelnemers: jullie waren top! Op en naast de baan, op de camping aan de toog, bij dag en nacht en ontij. De toernooicommissie, Ditje, Lobke, Wanda, Henkie en Martin: het was weer tot in de puntjes geregeld, jullie waren flexibel waar mogelijk, communicatief en organisatorisch sterk en immer duidelijk.

Lees meer »


Kampioenen!

31 mei 2015 - Een weekend met kampioenen!

Lees meer »


Verslag Dames 1 zondag

30 mei 2015 - KAMPIOENENNNNNNNNN
BAM!

Moooooooooiiii

Lees meer »


Rietmolen uit, altijd lastig

21 mei 2015 - Na een bak koffie in de piekfijne kantine in Rietmolen kunnen we met enige vertraging de baan op. De 2 grasmatten liggen er klaar voor, alleen voor ons.

Lees meer »


Auf steinkohlen deutsch

17 mei 2015 - anouk de minutensnoeper reed ons via duitsland naar gennep. waar rob en nel kwamen voor de hennep. deze toptoeschouwers bezorgden ons een hele mooie dag. die we afsluiten mit ein grosse glimlach!

Lees meer »


Eerste punten voor zomeravond teams.

16 mei 2015 - Om filevorming te voorkomen kwamen de dames en heren uit Borculo in etappes via de koeienoversteekplaats door het rotmansdiekske naar Geesteren.

Lees meer »


Gravelparel van het oosten!

11 mei 2015 - Daar op dat mooie, kleine, authentieke en sfeervolle tennispark in het Gelderse Geesteren wordt dit jaar opnieuw een prachtig toernooi georganiseerd. Vele toppers hebben de afgelopen decennia al op de drie perfect onderhouden gravelbanen gespeeld. In 2015, van 13 tot en met 19 juli, hopen we allemaal weer op een stel goede 3-spelers die zin hebben in gravel aan de schoenen en atmosfeer op en naast de baan. En wees niet bang: ook spelers met sterkte 4-7 zijn van harte welkom!

Lees meer »


Berghem of dalhaar?

10 mei 2015 - Iris speelde een mooie pot, ook al voelde ze zich misschien verrot. Omdat ze gister kampioen werd, wordt ze zo rijk als Dagobert.

Lees meer »


Gesponsorde topdames!

9 mei 2015 - Onze zaterdagdames speelden hun vierde speelronde dit weekend, thuis tegen TC Zuid.

Lees meer »


Opgave clubkampioenschappen enkel - senioren

5 mei 2015 - Van zondag 31 mei t/m zaterdag 13 juni 2015 zijn de clubkampioenschappen enkel.
Wil je meedoen? Geef je dan op bij Henkie (06-19214327), Ditje (ledenadministratie@tcdekoem.nl) of in de kantine.
Geef je op voor 25 mei.

We hopen op veel deelname en een gezellig toernooi!!

Lees meer »


Opgave LULOF Open De Koem 2015

5 mei 2015 - Vanaf heden is de inschrijving van dit super gezellige toernooi online weer geopend. Schrijf op tijd in want vol is vol!!

Lees meer »


PaDoMaZo toernooi succes!

3 mei 2015 - Het jaarlijkse ouder / kind toernooi was ook dit jaar weer een gezellige happening. Ondanks dat het dit jaar midden in de meivakantie gespeeld werd was er toch weer een goede deelname.

Lees meer »


Zalige zes-nul zaterdag!

27 apr. 2015 - Het was een mooie zaterdag. Onze Heren van het eerste spelden thuis en regeerden over het gravel als olympische helden. Met een glansrol voor Erik, die nu eens niet zichzelf, maar de tegenstander van de baan liet strompelen. En een schitterende partij op de eerste single, van Yoeri tegen Auke.

Lees meer »


Vuurwerk, muziek en kippen

26 apr. 2015 - Heren 3 met voetbal kampioen, Sorry tegenstanders, wij konden er ook niks aan doen.
Om half twaalf gingen 3 enkels de baan op, met langs de kant toeschouwers en Rob.

Lees meer »


Beltrum kreeg tennisles

18 apr. 2015 - Heren 2 mocht zaterdag naar Beltrum om daar tegen de plaatselijke TC te spelen. Drie moedige Koemers stapten op de tweewieler en fietsten – sportief als ze zijn – helemaal naar onze oostelijke gemeentegenoten. Eerlijk gezegd was sportieve instelling niet de enige reden van dat getrap. De welbekende nazit had daar ook wel wat mee te maken……

Lees meer »


6-0! Houdoe en bedankt!

18 apr. 2015 - Om kwart voor elf kwamen we aan in braboland.
Die maaien we wel even aan de kant.

Met drie singles tegelijk de baan op.
Witte melkflessen in de zon, helemaal top!

Lees meer »


Dames 1 pakt punten in Elden

12 apr. 2015 - Het was een mooooooie dag,
Die wij afsluiten met een glimlach!

Zonnige, stralende, moooooie meiden,
4-2 stand winnen, d’r viel niks te lijden....

Lees meer »


Mooi competitieweekend voor TC De Koem!

12 apr. 2015 - Dames 1 (zaterdag) won met 5-1 in Varsseveld.
Heren 1 won met 5-1 van Tennisvereniging Mallumse Molen.
Heren 2 deed liefdadigheidswerk in Groenlo.
Het jeugdmixteam won met 6-0 uit in Twente.

Dames 1 (zondag) won met 4-2 van Elden en Dames 2 nam de volle zes punten mee naar Geesteren.

Toppers!!

Lees meer »


Dames ja! Heren nog niet……

6 apr. 2015 - Het nieuwe zaterdagdamesteam van TC De Koem heeft een vliegende start gemaakt! Op de zogenaamde ‘stille zaterdag’ klonken de vreugdekreten en het gezang luid over onze gravelbanen. Om elf uur begonnen ze op drie banen, drie enkelpartijen, drie driesetters, drie overwinningen! Dat is nog eens karakter, klasse en wedstrijdfitheid!

Lees meer »


Dames 1 speelt gelijk

5 apr. 2015 - Hoe hedde gij de vlag dr bei hange?
Om 08.00 zijn we aangereden vanaf de Koem,
Om te strijden voor eeuwige roem.

Lees meer »


De banen zijn weer open!

16 mrt. 2015 - Met dank aan de vrijwilligers voor het vele werk de afgelopen weken kan er vanaf vandaag weer getennist worden!!

Lees meer »


Kom helpen de banen rollen!

12 mrt. 2015 - Gisteravond ​zijn de laatste lijnen gelegd. Voordat de netten erop kunnen moeten de banen 25 tot 30 keer gerold worden.

Lees meer »


Openingstoernooi zaterdag 28 maart

11 mrt. 2015 - Zoals jullie weten wordt er momenteel hard gewerkt om de banen weer speelkaar te maken.
Dat betekent dat het seizoen weer gaat beginnen en we weer lekker kunnen gaan tennissen! Daarom willen we jullie allemaal uitnodigen voor het openingstoernooi op zaterdagavond 28 maart vanaf 19.00.

Lees meer »


Winnaars clubkampioenschappen jeugd

29 sep. 2014 - Ook de jeugd heeft clubkampioenen! Hierbij de uitslagen: meisjes t/m 14 jaar: 1e Nienke Hietland, ORANJE op de ¾ baan: 1e Anouk te Velthuis, 2e Maarten Mol, 3e Ilse Huurneman.

Lees meer »


Winnaars clubkampioenschappen dubbel

28 sep. 2014 - Na veel spannende wedstrijden en fantastische weken zijn de clubkampioenschappen dubbel 2014 afgerond.

Lees meer »


Finales clubkampioenschappen

26 sep. 2014 - Vanaf 13:30 uur Jeugd, 17:30 Gemengd dubbel finale: Art/Inge - Chris/Kelly, 19:30 Dames dubbel: Inge/Jolien - Kelly/Danielle, 19:30 Heren dubbel: Bart/Wiljan - André/Gerben

Lees meer »


Dames 1 kampioen!

31 mei 2014 - Lobke, Jolien, Anouk, Inge, Kelly en Saskia zijn kampioen geworden in de landelijke voorjaarscompetitie 3de klasse zondag.

Lees meer »


Meisjes t/m 14 jaar Kampioen!

23 mei 2014 - Het meisjesteam 11 t/m 14 jaar heeft een geweldige prestatie geleverd door kampioen te worden van de landelijk voorjaarscompetitie tennis.

Lees meer »