Actueel

 

Verslag clubkampioenschap jeugd 2023

2 nov. 2023 - Afgelopen zondag hing er bij TC de Koem een gezonde spanning in de lucht. Er werd door de jeugd gestreden om de eer je een jaar lang Clubkampioen te mogen noemen. Het spelersveld lag dit jaar in alle categorieën heel dicht bij elkaar en dus was het tot het laatste punt spannend wie er met de prijzen vandoor zouden gaan.

Lees meer »


Onze Henkie is overleden.

6 aug. 2023 - Afgelopen vrijdag is hij in het bijzijn van zijn lieve zus Anke voorgoed ingeslapen. De afgelopen maanden werd duidelijk hoeveel mensen om hem geven.

Lees meer »


BARINK Wonen & Zo Open De Koem 2023

25 jul. 2023 - Wat een prachtige toernooiweek hadden we op het Open Barink van TC de Koem.

Lees meer »


KAMPIOENEN

4 jun. 2023 - Ons Zaterdag Mixed Team en Heren 1 zijn beide kampioen geworden dit weekend!

Lees meer »


Zaterdag is 't feest bij de Koem!

4 jun. 2023 - Zaterdag 10 juni zijn de finales van de clubkampioenschappen en daar hoort een feestje bij.

Lees meer »


Opgave clubkampioenschap dubbel 22 mei t/m 10 juni

23 apr. 2023 - De banen liggen er weer prachtig bij dus er kan weer volop worden getennist. In tegenstelling met andere jaren, spelen we eerst de clubkampioenschappen dubbel van 22 mei t/m 10 juni. Opgeven kan vanaf nu!

Lees meer »


Inschrijving: BARINK Wonen & Zo Open De Koem 2023

23 apr. 2023 - De inschrijving voor het Open Barink staat vanaf vandaag weer open.

Lees meer »


Opgave clubkampioenschap enkel

9 mei 2022 - Van 30 mei t/m 11 juni organiseren we weer het clubkampioenschap enkel.

Lees meer »


Frituurvet vernieuwen of Olie van de Oliebollen wegbrengen? Dit kan bij TC de Koem!

22 dec. 2021 - Gebruikt frituurvet en of bakolie krijgen na inzameling een tweede leven als biobrandstof. Het gebruik van biobrandstof is goed voor het milieu. Het enige dat u hoeft te doen is de gebruikte oliën en vetten apart in te leveren voor recycling.

Lees meer »


Barink Open TC de Koem Aftermovie

9 aug. 2021 - Deze prachtige aftermovie is gemaakt door Tennisdistrict.com. Onze toffe sponsor, waar je ook nog eens 15% korting kunt krijgen als je lid bent van TC de Koem

Lees meer »


Opgave clubkampioenschap dubbel!

30 jul. 2021 - Van 6 t/m 25 september gaan we spelen om het clubkampioenschap dubbel. Opgave is vanaf nu mogelijk!

Lees meer »


BARINK Wonen & Zo Open De Koem 2021

18 jun. 2021 - Door de versoepelingen is het toch mogelijk om in 2021 weer het mooiste graveltoernooi van de Achterhoek en omstreken te organiseren.
Vanaf nu staat de inschrijving open en we hopen jullie in de week van 19 t/m 25 juli weer te mogen ontmoeten op het prachtige pittoreske park in Geesteren.

Lees meer »


Het is nu mogelijk te pinnen in de kantine.

7 jun. 2021 - Corona heeft vaart gezet achter de aanschaf van een pinautomaat. Zit je na te genieten op ons mooie terras dan is vanaf nu pinnen mogelijk. Graag na afloop betalen en niet per drankje.

Lees meer »


Geldende richtlijnen vanaf 5 juni

7 jun. 2021 - Het kabinet heeft vrijdag 28 mei aangekondigd dat ‘stap 3’ van het openingsplan vanaf zaterdag 5 juni kan worden gezet. Gezondheid en veiligheid staan voorop voor onze sporters, leraar en vrijwilligers. Om dit te kunnen waarborgen worden er ook in deze fase een aantal sport specifieke aanvullingen gehanteerd voor tennis. Deze aanvullingen zijn een advies van de KNLTB. Op deze manier kan iedereen veilig sporten.

Lees meer »


Corona update vanaf 19 mei 2021

19 mei 2021 - Het kabinet heeft besloten dat ‘stap 2’ van het openingsplan van het kabinet vanaf 19 mei kan worden ingezet. Wat betekent dit voor tennis?

Lees meer »


Inzamelpunt gebruikt frituurvet bij TC de Koem

21 apr. 2021 - Gebruikt frituurvet en of bakolie krijgen na inzameling een tweede leven als biobrandstof. Het gebruik van biobrandstof is goed voor het milieu. Het enige dat u hoeft te doen is de gebruikte oliën en vetten apart in te leveren voor recycling.

Lees meer »


Sponsorbericht: 15% korting op alle producten op tennisdistrict.com

30 mrt. 2021 - Tennisdistrict.com is altijd op zoek naar de beste match: niet alleen in spel, maar ook in samenwerking. Als echte tennisfreaks werken wij graag samen met tennisverenigingen en -trainers in de regio Achterhoek die net als wij bezeten zijn van tennis. Wij zijn dan ook trots op onze samenwerking met TC de Koem in Geesteren.

Lees meer »


Rollen, rollen, rollen

12 mrt. 2021 - De lijnen liggen er weer in! Dit betekent dat er weer gerold moet worden, zeker 30 x. Wij vragen hiervoor jullie hulp zodat de lessen weer spoedig kunnen beginnen.

Lees meer »


Steun onze sponsoren!

19 feb. 2021 - Voor velen zijn dit zware tijden: de lockdown is verlengd en ons dagelijks leven is ingrijpend veranderd. Ook als vereniging ervaren wij dit. Ondernemers in ons mooie Berkelland hebben het momenteel ook zwaar: de gedwongen sluiting duurt lang en dat heeft consequenties. Mogelijk met verstrekkende gevolgen.

Lees meer »


Maatregelen donderdag 19 november

19 nov. 2020 - Het kabinet heeft gisteravond bevestigd dat de extra maatregelen van de afgelopen 2 weken vervallen vanaf donderdag 19 november.

Lees meer »


Baanbezetting i.v.m. aangescherpte maatregelen

8 nov. 2020 - De aangescherpte corona maatregelen die voor de komende twee weken gelden hebben gevolgen voor de beschikbaarheid van de banen.

Lees meer »


Richtlijnen per 4 november 2020

5 nov. 2020 - Het kabinet heeft extra maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen wordt onder andere de groepsgrootte voor volwassenen teruggebracht naar maximaal 2 personen. Dit geldt ook voor tennis.

Lees meer »


Winnaar puzzelcompetitie!

2 nov. 2020 - De winnaar van de puzzelcompetitie in ons mooie jubileumblad is.... (tromroffel)...

Lees meer »


Richtlijnen per 14 oktober: We kunnen blijven tennissen!

15 okt. 2020 - Zoals jullie allemaal hebben kunnen horen, zijn er extra maatregelen aangekondigd om de snelle stijging van het aantal corona besmettingen een halt toe te roepen. Premier Rutte gaf aan dat je niet mag dubbelen maar de KNLTB geeft aan van wel. Hoe zit dat nou?

Lees meer »


Richtlijnen per 29 september

28 sep. 2020 - Met ingang van dinsdag 29 september 18.00 uur zijn er helaas nieuwe maatregelen van kracht. Deze maatregelen zullen tot minimaal 20 oktober van toepassing zijn. Dit betekent voor ons, naast de reeds gemaakte afspraken, dat sportkantines dicht moeten en er geen supporters aan de kant mogen staan.

In verband met de nieuwe maatregelen gaan de nog te spelen wedstrijden van het clubkampioenschap dubbel op 9 oktober niet door. Het goede nieuws is dat we (nog) kunnen blijven tennissen.

Lees meer »


Tennisclub De Koem bestaat 40 jaar

25 aug. 2020 - TC de Koem werd op 12 september 1980 opgericht in het mooie Geesteren in de Achterhoek. De oprichters vonden het tijd dat er in ons kleine dorp naast het voetbal, dat destijds vooral een sport voor jonge en iets oudere mannen was, een sportvereniging werd opgericht die voor iedereen, vrouw, man, jong, oud, toegankelijk was. Nu, in 2020 bestaan we veertig jaar en we kunnen rustig zeggen dat de droom van de oprichters snel uitkwam en altijd is blijven voortleven. Met leden van zes tot negentig jaar en veel spelplezier, sportiviteit en sfeer op en naast de baan.

Lees meer »


Clubkampioenschappen enkel

18 aug. 2020 - Het was een heerlijk toernooi, met erg veel plezier en sfeer op en naast de banen. Een recordaantal deelnemers en elke avond een prachtig publiek.

Lees meer »


40 jaar TC de Koem

2 jun. 2020 - Het plan was om op 12 september 2020 te vieren dat onze tennisclub De Koem 40 jaar geleden is opgericht. Naar aanleiding van het Corona-protocol hebben wij moeten besluiten dat het niet doorgaat die dag. We gaan het nu vieren op 5 juni 2021, ongeveer 40 jaar nadat we de banen hebben geopend.

Lees meer »


Clubkampioenschap enkel

23 mei 2020 - Mits de kantine weer open mag op 1 juli willen we van 12 t/m 18 juli onze clubkampioenschap enkel voor senioren houden.

Lees meer »


Ook weer dubbelen

23 mei 2020 - Spelers mogen vanaf nu ook dubbelen, 4 spelers op een baan bij tennis is bij vrij spelen toegestaan, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt.

Lees meer »


Goed nieuws!

9 mei 2020 - We hebben goed nieuws! Nadat eerst onze jeugd weer gebruik kon gaan maken van onze mooie banen is het nu vanaf maandag a.s. ook weer mogelijk voor onze leden vanaf 19 jaar en ouder om te komen tennissen. Wij hebben toestemming van de gemeente Berkelland om binnen het zgn corona-protocol van de KNLTB met max 2 spelers per baan te starten.

Lees meer »


Informatie over jeugdtennis vanaf 29 april

28 apr. 2020 - Vanaf woensdag 29 april is het voor onze jeugdleden tot en met 12 jaar en voor jeugdleden van 13 tot en met 18 jaar weer toegestaan om gebruik te maken van onze tennisbanen met in acht neming van de protocollen zoals die door de KNLTB en de gemeente Berkelland zijn opgesteld. Deze richtlijnen zijn opgehangen op ons bord naast de kantine en bij de tennismuur.

Lees meer »


TC de Koem 40 jaar

3 jan. 2020 - In 2020 bestaat onze mooie tennisclub 40 jaar. Dat vieren we op 12 september 2020 vanaf een uur of 5 in de middag op ons park. De voorbereidingen zijn al gestart.

Lees meer »


Prachtige laatste competitie dag voor meisjes team t/m 14 jaar & meisjes team t/m 17 jaar

10 nov. 2019 - Meisjes team t/m 17 jaar konden vandaag kampioen worden. Ze mochten spelen tegen team Welgelegen. Na een super spannende thriller wedstrijd, na tiebreak, net verloren. Maar dus wel met glans 2e geworden !! Gefeliciteerd dames!!!

Lees meer »


Seizoensafsluiting jeugd

3 nov. 2019 - We hebben vandaag laatste middag gehad met de jeugd. Seizoen afsluiting: Glow in the dark tennis in Eibergen bij Tennis Inn.

Lees meer »


Speelschema TC de Koem Lulof Open 2019

9 jul. 2019 - Het speelschema van TC de Koem Lulof Open 2019 staat online!

Lees meer »


Lulof Open bij TC de Koem

2 jul. 2019 - We zitten weer volkomen vol, mooi dat dat nog steeds elk jaar lukt. Wij hebben zin in het Lulof Open!

Lees meer »


Alles koemt goed!

23 jul. 2018 - We doen het samen, jaar in jaar uit.
We koesteren de traditie en omarmen het moment.
En nu gaan we gewoon weer aan het werk, of op vakantie.
Maar ergens in het onderbewustzijn denken we soms even:
Koemt allen. Want alles koemt goed.
Het leven is mooi. En jij ook.

Lees meer »


Privacyverklaring TC de Koem

17 jul. 2018 - Welke gegevens leggen wij vast en hoe is het beheer georganiseerd?

Lees meer »


PaDoMaZo

20 mei 2018 - Het was weer een prachtig PaDoMaZo-toernooi!!
Manfred en Daniëlle, bedankt voor de fantastische organisatie!!
Goeie sfeer, heerlijk weer, leuk tennis en veel familiepret!!

Lees meer »


De inschrijving voor ons Lulof Open TC de Koem is open.

29 apr. 2018 - De inschrijving voor ons Lulof Open TC de Koem is open!!
Zorg dat je erbij bent.

Lees meer »


Nikraha trofee 2018

9 feb. 2018 - De Nikraha trofee 2018 is door de vorige ontvangers Judith en Saskia toegekend aan niemand minder dan Jan Lerink!

Lees meer »


Het Lulof Open van TC de Koem was ook in 2017 weer een groot succes!!

6 aug. 2017 - Zoals elk jaar zaten we vol. En zoals elk jaar zaten we vooral vol met leuke, mooie, goede en gezellige tennissers! Van de musketiers in de 3 tot de mixers in de 7: elke categorie had zijn eigen toppers. De Toernooicommissie kreeg geheel verdiend in die tennisweek en na afloop van het toernooi enorm veel complimenten. Henkie, Martin, Ditje en Leon: fantastisch werk!

Lees meer »


Drie teams koempioen!

28 mei 2017 - Het was een mooi, warm en succesvol weekend voor tennisvereniging TC de Koem uit Geesteren (Gld). Maar liefst drie teams werden kampioen!

Lees meer »


Opgave clubkampioenschappen enkel

9 mei 2017 - Van zondag 28 mei t/m zaterdag 10 juni 2017 zijn de clubkampioenschappen enkel voor senioren (vanaf 15 jaar).

Lees meer »


Lulof Open De Koem 2017

9 mei 2017 - De inschrijving is open!!!!

Lees meer »


Opendag jeugd

3 apr. 2017 - Afgelopen zaterdag was het opendag op TC de Koem. Een gezellig middag met veel bezoekers georganiseerd door onze geweldige jeugdcommissie!
De eerste aanmeldingen n.a.v. deze opendag stromen inmiddels binnen.

Lees meer »


Proefles voor basisscholen

26 mrt. 2017 - Manfred gaf een proefles aan de leerlingen van de basisschool uit Gelselaar. Ruim 40 kinderen. Mooie middag!!

Lees meer »


Actie: club shirts met TC de Koem logo

Via Intersport Borculo mogen we jullie een leuke clubactie doen toekomen.

Lees meer »


JEUGDMIXTEAM KAMPIOEN!!

7 nov. 2016 - Gisteren zijn Thijs Luttikholt, Britt Sollman, Marit Oude Maatman, Nienke Hietland en Bart Luttikholt kampioen geworden in de najaarscompetitie. Sterke teamprestatie!!

Lees meer »


Kampioenen!!

23 okt. 2016 - Zaterdag mix team 2 van de Koem, onder leiding van Captain Danielle Florijn-Ebbekink en met vele spelers, al op voorlaatste dag van de najaarscompetitie KAMPIOEN!

Lees meer »


Tenniskids

23 okt. 2016 - Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Lees meer »


Uitslag clubkampioenschappen jeugd

15 okt. 2016 - Winnaars van de clubkampioenschappen 2016 in de categorie...

Lees meer »


Uitslagen clubkampioenschappen

29 sep. 2016 - Uitslagen clubkampioenschappen senioren 2016

Lees meer »


Nieuwe tribune bij TC de Koem

14 aug. 2016 - Mede mogelijk gemaakt door de steun van Stichting Fonds 1819 en talloze vrijwilligers!

Lees meer »


Het meisjesteam is KAMPIOEN!

18 jun. 2016 -
Sanne, Rosalie, Janne, Lotte, Tess & Rosalie
GEFEEELIICIITEEEEEERRRRRDDDD!!!!!

Lees meer »


De Heeren van het Eerste

5 jun. 2016 - Deze zaterdag speelden onze hooggeplaatste mannen hun laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Thuis bij De Koem. De druk, de spanning en de nervositeit lag bij de tegenstander, Socii. Dat team kon namelijk nog degraderen.

Lees meer »


Sport, zon en troost

21 mei 2016 - Was u deze zaterdag tussen half zes en acht niet op De Koem? Dan heeft u wat gemist! De mooiste dubbelpartij van dit seizoen op de gravelbanen van onze vereniging. Art en Dennis speelden tegen de Ruurlose dubbelaars Eric-Jan Kuen en Stijn Koolschijn.

Lees meer »


TC De Koem Lulof Open 2016

3 mei 2016 - De inschrijving voor TC De Koem Lulof Open 2016 staat per vandaag open! Toernooiweek: 17-24 juli.

Lees meer »


Klassedames, klasseheren en heren van plezier.

16 apr. 2016 - Deze zaterdag was het de beurt van de Dames om thuis op ons eigen gravel te spelen. En spelen dat deden ze! Erica zette in twee soepele sets op baan 1 glansrijk de nummer 1 van Brummen op haar nummer. Captain Kelly gunde de nummer 2 van Brummen niet meer dan 2 games. Judith liep en lachte harder dan haar tegenstander slaan en praten kon. Ditje bleef fier overeind tegen de Brummense nummer vier. Kortom: na de singles stonden de Koemdames met 4-0 voor.

Lees meer »


De Lente Koemt!

9 apr. 2016 - De voorjaarscompetitie is weer begonnen. Op een mooie lentedag ontving Heren 2, normaal gesproken een zekerheidje voor de (bier)kelder van de competitie, het team van WTC. En het ongelofelijke geschiedde. Heren 2 heeft gewonnen! Raymond versloeg in een zinderende intergemeentelijke bilaterale driesetter zijn collega uit Winterswijk. André, Gerben en Patrick rekenden elk in twee sets af met hun sympathieke tegenstanders. Dit alles onder toeziend oog van Peter Kwant, onze nieuwe voorzitter. Daarna kwam René Top de baan op, samen met Gerben Kor. En drie sets later kwamen zij met hun staarten tussen de benen weer de baan af. De enige verliespartij van de dag….. Gelukkig was het dynamische duo Patrick en André beter bestand tegen de uitputtingsslag. Zij wonnen in drie sets van de Winterswijkers. En inderdaad, de winter is geweken en de lentezon is hier.

Lees meer »


TC De Koem Nieuwjaarstoernooi

18 dec. 2015 - Dit gezellige toernooi is op zaterdagavond 9 januari 2016 in tennishal Tennis Inn te Eibergen. Van 19.00 tot 22.30 uur hebben wij alle banen tot onze beschikking en zullen we gezellige dubbelpartijen spelen met jong, oud, man, vrouw, ervaren en onervaren.

Lees meer »


Ook ons 1e Groen 2 jeugdteam kampioen!!

30 okt. 2015 - Het 1e jeugdteam van TC de Koem op de woensdagmiddag in de categorie Groen 2 is ongeslagen kampioen geworden in de najaarscompetitie. De meiden waren voorafgaand aan de laatste wedstrijd al zeker van het kampioenschap maar ook deze laatste wedstrijd werd er niets weggeven.

Lees meer »


Onze jeugdmixkampioenen!!

26 okt. 2015 - Ellen, Nienke, Britt, Marit, Thijs, Laurens & Bart zijn ongeslagen kampioen. In een directe strijd tegen titelconcurrent Rapiditas Nijmegen 3-2 en dus een score van 100% winst dit najaar!!

Lees meer »


Dames 1 zomeravond kampioen!

25 jul. 2015 - Tijdens de voorjaarscompetities hadden we al meerdere kampioensteams. Maar ook op de woensdag avond heeft 1 team de 1e plaats behaalt.

Lees meer »


Tennisfeest!

23 jul. 2015 - Nu het Lulof Open van TC De Koem voorbij is, de rust wedergekeerd is in ons Oerdorp en de oogstmaand en vakantieperiode voor de deur staan, willen we graag nog eenmaal iedereen bedanken. Alle deelnemers: jullie waren top! Op en naast de baan, op de camping aan de toog, bij dag en nacht en ontij. De toernooicommissie, Ditje, Lobke, Wanda, Henkie en Martin: het was weer tot in de puntjes geregeld, jullie waren flexibel waar mogelijk, communicatief en organisatorisch sterk en immer duidelijk.

Lees meer »


Kampioenen!

31 mei 2015 - Een weekend met kampioenen!

Lees meer »


Verslag Dames 1 zondag

30 mei 2015 - KAMPIOENENNNNNNNNN
BAM!

Moooooooooiiii

Lees meer »


Rietmolen uit, altijd lastig

21 mei 2015 - Na een bak koffie in de piekfijne kantine in Rietmolen kunnen we met enige vertraging de baan op. De 2 grasmatten liggen er klaar voor, alleen voor ons.

Lees meer »


Auf steinkohlen deutsch

17 mei 2015 - anouk de minutensnoeper reed ons via duitsland naar gennep. waar rob en nel kwamen voor de hennep. deze toptoeschouwers bezorgden ons een hele mooie dag. die we afsluiten mit ein grosse glimlach!

Lees meer »


Eerste punten voor zomeravond teams.

16 mei 2015 - Om filevorming te voorkomen kwamen de dames en heren uit Borculo in etappes via de koeienoversteekplaats door het rotmansdiekske naar Geesteren.

Lees meer »


Gravelparel van het oosten!

11 mei 2015 - Daar op dat mooie, kleine, authentieke en sfeervolle tennispark in het Gelderse Geesteren wordt dit jaar opnieuw een prachtig toernooi georganiseerd. Vele toppers hebben de afgelopen decennia al op de drie perfect onderhouden gravelbanen gespeeld. In 2015, van 13 tot en met 19 juli, hopen we allemaal weer op een stel goede 3-spelers die zin hebben in gravel aan de schoenen en atmosfeer op en naast de baan. En wees niet bang: ook spelers met sterkte 4-7 zijn van harte welkom!

Lees meer »


Berghem of dalhaar?

10 mei 2015 - Iris speelde een mooie pot, ook al voelde ze zich misschien verrot. Omdat ze gister kampioen werd, wordt ze zo rijk als Dagobert.

Lees meer »


Gesponsorde topdames!

9 mei 2015 - Onze zaterdagdames speelden hun vierde speelronde dit weekend, thuis tegen TC Zuid.

Lees meer »


Opgave clubkampioenschappen enkel - senioren

5 mei 2015 - Van zondag 31 mei t/m zaterdag 13 juni 2015 zijn de clubkampioenschappen enkel.
Wil je meedoen? Geef je dan op bij Henkie (06-19214327), Ditje (ledenadministratie@tcdekoem.nl) of in de kantine.
Geef je op voor 25 mei.

We hopen op veel deelname en een gezellig toernooi!!

Lees meer »


Opgave LULOF Open De Koem 2015

5 mei 2015 - Vanaf heden is de inschrijving van dit super gezellige toernooi online weer geopend. Schrijf op tijd in want vol is vol!!

Lees meer »


PaDoMaZo toernooi succes!

3 mei 2015 - Het jaarlijkse ouder / kind toernooi was ook dit jaar weer een gezellige happening. Ondanks dat het dit jaar midden in de meivakantie gespeeld werd was er toch weer een goede deelname.

Lees meer »


Zalige zes-nul zaterdag!

27 apr. 2015 - Het was een mooie zaterdag. Onze Heren van het eerste spelden thuis en regeerden over het gravel als olympische helden. Met een glansrol voor Erik, die nu eens niet zichzelf, maar de tegenstander van de baan liet strompelen. En een schitterende partij op de eerste single, van Yoeri tegen Auke.

Lees meer »


Vuurwerk, muziek en kippen

26 apr. 2015 - Heren 3 met voetbal kampioen, Sorry tegenstanders, wij konden er ook niks aan doen.
Om half twaalf gingen 3 enkels de baan op, met langs de kant toeschouwers en Rob.

Lees meer »


Beltrum kreeg tennisles

18 apr. 2015 - Heren 2 mocht zaterdag naar Beltrum om daar tegen de plaatselijke TC te spelen. Drie moedige Koemers stapten op de tweewieler en fietsten – sportief als ze zijn – helemaal naar onze oostelijke gemeentegenoten. Eerlijk gezegd was sportieve instelling niet de enige reden van dat getrap. De welbekende nazit had daar ook wel wat mee te maken……

Lees meer »


6-0! Houdoe en bedankt!

18 apr. 2015 - Om kwart voor elf kwamen we aan in braboland.
Die maaien we wel even aan de kant.

Met drie singles tegelijk de baan op.
Witte melkflessen in de zon, helemaal top!

Lees meer »


Dames 1 pakt punten in Elden

12 apr. 2015 - Het was een mooooooie dag,
Die wij afsluiten met een glimlach!

Zonnige, stralende, moooooie meiden,
4-2 stand winnen, d’r viel niks te lijden....

Lees meer »


Mooi competitieweekend voor TC De Koem!

12 apr. 2015 - Dames 1 (zaterdag) won met 5-1 in Varsseveld.
Heren 1 won met 5-1 van Tennisvereniging Mallumse Molen.
Heren 2 deed liefdadigheidswerk in Groenlo.
Het jeugdmixteam won met 6-0 uit in Twente.

Dames 1 (zondag) won met 4-2 van Elden en Dames 2 nam de volle zes punten mee naar Geesteren.

Toppers!!

Lees meer »


Dames ja! Heren nog niet……

6 apr. 2015 - Het nieuwe zaterdagdamesteam van TC De Koem heeft een vliegende start gemaakt! Op de zogenaamde ‘stille zaterdag’ klonken de vreugdekreten en het gezang luid over onze gravelbanen. Om elf uur begonnen ze op drie banen, drie enkelpartijen, drie driesetters, drie overwinningen! Dat is nog eens karakter, klasse en wedstrijdfitheid!

Lees meer »


Dames 1 speelt gelijk

5 apr. 2015 - Hoe hedde gij de vlag dr bei hange?
Om 08.00 zijn we aangereden vanaf de Koem,
Om te strijden voor eeuwige roem.

Lees meer »


De banen zijn weer open!

16 mrt. 2015 - Met dank aan de vrijwilligers voor het vele werk de afgelopen weken kan er vanaf vandaag weer getennist worden!!

Lees meer »


Kom helpen de banen rollen!

12 mrt. 2015 - Gisteravond ​zijn de laatste lijnen gelegd. Voordat de netten erop kunnen moeten de banen 25 tot 30 keer gerold worden.

Lees meer »


Openingstoernooi zaterdag 28 maart

11 mrt. 2015 - Zoals jullie weten wordt er momenteel hard gewerkt om de banen weer speelkaar te maken.
Dat betekent dat het seizoen weer gaat beginnen en we weer lekker kunnen gaan tennissen! Daarom willen we jullie allemaal uitnodigen voor het openingstoernooi op zaterdagavond 28 maart vanaf 19.00.

Lees meer »


Winnaars clubkampioenschappen jeugd

29 sep. 2014 - Ook de jeugd heeft clubkampioenen! Hierbij de uitslagen: meisjes t/m 14 jaar: 1e Nienke Hietland, ORANJE op de ¾ baan: 1e Anouk te Velthuis, 2e Maarten Mol, 3e Ilse Huurneman.

Lees meer »


Winnaars clubkampioenschappen dubbel

28 sep. 2014 - Na veel spannende wedstrijden en fantastische weken zijn de clubkampioenschappen dubbel 2014 afgerond.

Lees meer »


Finales clubkampioenschappen

26 sep. 2014 - Vanaf 13:30 uur Jeugd, 17:30 Gemengd dubbel finale: Art/Inge - Chris/Kelly, 19:30 Dames dubbel: Inge/Jolien - Kelly/Danielle, 19:30 Heren dubbel: Bart/Wiljan - André/Gerben

Lees meer »


Dames 1 kampioen!

31 mei 2014 - Lobke, Jolien, Anouk, Inge, Kelly en Saskia zijn kampioen geworden in de landelijke voorjaarscompetitie 3de klasse zondag.

Lees meer »


Meisjes t/m 14 jaar Kampioen!

23 mei 2014 - Het meisjesteam 11 t/m 14 jaar heeft een geweldige prestatie geleverd door kampioen te worden van de landelijk voorjaarscompetitie tennis.

Lees meer »