Steun onze sponsoren! - Steun onze sponsoren! - Actueel

 

Steun onze sponsoren!

19 feb. 2021

Voor velen zijn dit zware tijden: de lockdown is verlengd en ons dagelijks leven is ingrijpend veranderd. Ook als vereniging ervaren wij dit. Ondernemers in ons mooie Berkelland hebben het momenteel ook zwaar: de gedwongen sluiting duurt lang en dat heeft consequenties. Mogelijk met verstrekkende gevolgen.  

Beleg in Berkelland

Daarom willen wij een beroep doen op jullie leden. Veel van onze ondernemers sponsoren het verenigingsleven al jaren, zelfs in deze moeilijke periode. Nu is het moment om iets terug te kunnen doen en daarom nodigen wij jullie van harte uit om deel te nemen aan: Beleg in Berkelland.  

Met dit initiatief willen we lokale ondernemers steunen door nu voor inkomsten te zorgen. Dit initiatief is tot stand gekomen met steun van alle lokale ondernemersverenigingen, de Bedrijvenkring Berkelland en Gemeente Berkelland. Met Beleg in Berkelland kunnen (leden van de) verenigingen onze winkeliers, kappers en horeca ondersteunen door waardebonnen bij hen te kopen. Deze waardebonnen worden na de lockdown bij de betreffende ondernemers verzilverd. Je kiest zelf welke ondernemers je op deze manier wilt steunen.

Wil je iets terugdoen voor de sponsoren die onze vereniging al jaren een warm hart toedragen? Koop dan bonnen bij hen om bijvoorbeeld cadeau te geven. Zo werkt het: Op www.bedrijvenkringberkelland.nl/actie staat een overzicht met alle deelnemende ondernemers, winkeliers, kappers en horeca in Berkelland. Bestel je waardebon(nen) bij jouw favoriete onderneming: je bepaalt zelf de waarde van bon. Je ontvangt een betalingsverzoek van de betreffende ondernemer. Gekochte waardebonnen worden rechtstreeks afgerekend bij de uitgevende ondernemer. Dit kan contant maar ook via een Tikkie, pinnen of overschrijving. Na ontvangst van het bedrag wordt de waardebon (digitaal) verzonden of thuis afgeleverd. Na de lockdown verzilver je de waardebon bij de onderneming waar je deze hebt gekocht.  

Helpen jullie mee om onze ondernemers in Berkelland te steunen? Zo hopen wij dat deze ondernemers ons nog lang mogen sponseren.