Sponsorbericht: 15% korting op alle producten op tennisdistrict.com - Sponsorbericht: 15% korting op alle producten op tennisdistrict.com - Actueel

 

Sponsorbericht: 15% korting op alle producten op tennisdistrict.com

30 mrt. 2021

Tennisdistrict.com is altijd op zoek naar de beste match: niet alleen in spel, maar ook in samenwerking. Als echte tennisfreaks werken wij graag samen met tennisverenigingen en -trainers in de regio Achterhoek die net als wij bezeten zijn van tennis. Wij zijn dan ook trots op onze samenwerking met TC de Koem in Geesteren.

Onze sponsoring reikt verder dan financiële ondersteuning: we bieden kennis, clinics, toernooiprijzen, toernooipakketten en kant-en-klare draaiboeken voor (thema) toernooien of ledenavonden. Ons netwerk staat tot jullie beschikking en we ondersteunen evenementen met gratis promotiemateriaal. We denken met jullie vereniging mee in toekomstplannen om het spel en faciliteiten, zodat leden zo lang mogelijk èn blessurevrij binnen verenigingsverband kunnen tennissen.

Tennisdistrict.com zorgt niet alleen goed voor TC de Koem, maar ook voor jou:

  • Kosteloos rackets testen in overleg met Manfred Kerperien
  • 15% korting op alle producten op tennisdistrict.com met kortingscode KOEM15%

Tennisdistrict.com biedt alle tennis- en padel equipment in de tennisshop in Groenlo en op tennisdistrict.com, maar ook een netwerk en tal van prachtige samenwerkingsverbanden.

Fair play staat bij ons voorop: niet alleen op de tennisbaan, maar ook daarbuiten.

Een mooie match tussen Tennisdistrict.com & TC de Koem!